Sleepy...

Nå ligger jeg bare i senga og gruer meg til i morgen... Mandag! Hater mandager såå sykt! Den eneste mandagen jeg gleder meg til er den om 14 dager! Altså julaften. Tenk det er bare to veker til!! Tenk at det er flere måneder siden jeg først begynte å glede meg til den.. Og nå er den her nesten... Rett rundt svingen som vi sier! Hehe:)) men nå ligger jeg bare her og blogger på ipoden! Natta <3

Randome bilder...
Xoxo

Day 4, Noe du gruer deg til..

Hei, så jeg vet at jeg er syykt dårlig til å blogge.. jobber med saken! har bare ikke tid! Men det bare kommer noen dager jeg bare har ingenting å gjøre, å så tenker jeg bare: ÅÅHH!! shit.. bloggen!! så ja, finner jeg en ting å blogge om å ja... HERE I AM.. Litt av i dag: I dag har jeg spist pinnekjøtt!! namnam! det beste jeg vet! Vi har feiret "JUL" med pappa siden har ikke er hjemme på juaften! så vi har gitt han hans "store" presang som btw var en vinkelsliper og noen jobbehansker! han hadde ønsket seg det, så.. den store presanger var fra meg, søstera mi og broren min♥ så yeeps..

DET JEG GRUER MEG TIL: hehe, det jeg gruer meg mest til er litt flaut, neida....joda. det er faktisk 21 desember! når "verden skal gå under".. tror egentlig ikke noe på det men det er liksom komt så mangen filmer, bøker og andre fakta drit! såå...men det er noe som fikk meg til å føle meg tryggere... noen sier at en komet skal treffe jorden og utslette alt levende? og at det skal komme to soler.. og at det skal være utbrydd i en vulkan så skal tåke til for sola, å det skal lage ny istid osv.. så jeg er jo usikker! men vi får krysse fingrer, tær, hår og alt annet som går an å krysses!


skummelt å tenke på....

Les mer i arkivet » Desember 2012 » November 2012 » Oktober 2012


hits