Vinneren av bloggvuderingen

Hei, så jeg har kikket litt gjennom kommentarene og har funnet tre vinnere. På tredje som får tre kommentarer er: Minmakeover! På andre plass som får fem kommentarer:Inga, det var litt juks når det gjelder deg siden jeg leser deg fast♥ Men samma det♥ Og på første plass som får ti kommentarer er; R0si. <3 gratulerer! Kommentarene kommer på din blogg som fortest mulig!

Nammm... kveldsmat <3
Har foresten fått fire søte små♥ Tre hunner og en hann. Ring hvis du er interisert: 941 96 882 ! I♥u.  De er født ute og kom på døra hos oss for første gang i går! Wooww!!

- Emile <3


 

BLOGGVURDERING!!!

Hei, så jeg har  tenkt å ha en bloggvurdering som dere kan se :-)  Ja, jeg trenger noen nye blogger å lese og så du får vurdering og en ny leser! Jeg trekker ut tre vinnere og ja. Konkuransen kommer til å vare ca en måned, ( syykt lenge men men ) Jeg får jo ikke så mangen kommentarer og slikt så må ha det litt lenge for at jeg kan få litt mer en tre da! hehe... SÅ MELD DEG PÅ OM DU HAR BLOGG! + hvis du vinner får du 10 kommentarer av meg. Jeg trekker ut vinnerene av de som har den bloggen jeg synes passer bra for meg daa!! :-D Bare skriv bloggadressen din i kommentarfeltet, så skal jeg gå innpå bloggen din <3

XOXO Emilie

Les mer i arkivet » August 2012 » Juli 2012 » Juni 2012


hits