Vinneren av bloggvuderingen

Hei, så jeg har kikket litt gjennom kommentarene og har funnet tre vinnere. På tredje som får tre kommentarer er: Minmakeover! På andre plass som får fem kommentarer:Inga, det var litt juks når det gjelder deg siden jeg leser deg fast♥ Men samma det♥ Og på første plass som får ti kommentarer er; R0si. <3 gratulerer! Kommentarene kommer på din blogg som fortest mulig!

Nammm... kveldsmat <3
Har foresten fått fire søte små♥ Tre hunner og en hann. Ring hvis du er interisert: 941 96 882 ! I♥u.  De er født ute og kom på døra hos oss for første gang i går! Wooww!!

- Emile <3


 

BLOGGVURDERING!!!

Hei, så jeg har  tenkt å ha en bloggvurdering som dere kan se :-)  Ja, jeg trenger noen nye blogger å lese og så du får vurdering og en ny leser! Jeg trekker ut tre vinnere og ja. Konkuransen kommer til å vare ca en måned, ( syykt lenge men men ) Jeg får jo ikke så mangen kommentarer og slikt så må ha det litt lenge for at jeg kan få litt mer en tre da! hehe... SÅ MELD DEG PÅ OM DU HAR BLOGG! + hvis du vinner får du 10 kommentarer av meg. Jeg trekker ut vinnerene av de som har den bloggen jeg synes passer bra for meg daa!! :-D Bare skriv bloggadressen din i kommentarfeltet, så skal jeg gå innpå bloggen din <3

XOXO Emilie


Emilie Vold er mitt navn, jeg er 12 år og blogger som de fleste om hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min <3.

+ Legg meg til som vennAugust 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011


Bilder
Blogg
Diverse
DIY
Emilie kjeder seg!
Hverdag
Hår
I want
Innkjøp
Insperation
Intriør
Justin Bieber
Konkurranse
Musikk
Om meg
Outfit
RAANDOOM
Shopping
Sminke
Tegninger
Ukens spørsmål
Videoblogg

bilde
hits