Day 4, Noe du gruer deg til..

Hei, så jeg vet at jeg er syykt dårlig til å blogge.. jobber med saken! har bare ikke tid! Men det bare kommer noen dager jeg bare har ingenting å gjøre, å så tenker jeg bare: ÅÅHH!! shit.. bloggen!! så ja, finner jeg en ting å blogge om å ja... HERE I AM.. Litt av i dag: I dag har jeg spist pinnekjøtt!! namnam! det beste jeg vet! Vi har feiret "JUL" med pappa siden har ikke er hjemme på juaften! så vi har gitt han hans "store" presang som btw var en vinkelsliper og noen jobbehansker! han hadde ønsket seg det, så.. den store presanger var fra meg, søstera mi og broren min♥ så yeeps..

DET JEG GRUER MEG TIL: hehe, det jeg gruer meg mest til er litt flaut, neida....joda. det er faktisk 21 desember! når "verden skal gå under".. tror egentlig ikke noe på det men det er liksom komt så mangen filmer, bøker og andre fakta drit! såå...men det er noe som fikk meg til å føle meg tryggere... noen sier at en komet skal treffe jorden og utslette alt levende? og at det skal komme to soler.. og at det skal være utbrydd i en vulkan så skal tåke til for sola, å det skal lage ny istid osv.. så jeg er jo usikker! men vi får krysse fingrer, tær, hår og alt annet som går an å krysses!


skummelt å tenke på....


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Emilie Vold er mitt navn, jeg er 12 år og blogger som de fleste om hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min <3.

+ Legg meg til som vennDesember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


Bilder
Blogg
Challenge
Diverse
DIY
Emilie kjeder seg!
Hverdag
Hår
I want
Innkjøp
Insperation
Intriør
Justin Bieber
Konkurranse
Musikk
Om meg
Outfit
RAANDOOM
Shopping
Sminke
Tegninger
Ukens spørsmål
Videoblogg

bilde


hits